Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Μπάγερν – Ολυμπιακός 72-76: «Άλωσε» το Μόναχο (video)

Σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Ολυμπιακός επικράτησε εκτός έδρας της Μπάγερν Μονάχου και πήρε ένα υπερπολύτιμο διπλό στη μάχη για την είσοδο στην 8άδα

Αθλητισμός

Ένα υπερπολύτιμο διπλό στο Μόναχο πανηγυρίζει ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε της Μπάγερν με σκορ 76-72, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Euroleague, κάνοντας έτσι το 2/2 στην προτελευταία «διαβολοβδομάδα» της σεζόν.

Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό από την αρχή μέχρι το τέλος, έχοντας 16 αλλαγές στο προβάδισμα, με τα τελευταία λεπτά να είναι… θρίλερ. Όμως οι Πειραιώτες βρήκαν τις απαραίτητες λύσεις τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά, φτάνοντας σε μια πολύ μεγάλη νίκη ενόψει της συνέχειας. Στο 14-11 ανέβηκαν οι Ερυθρόλευκοι, στο 10-15 έπεσαν οι Βαυαροί.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Γουόκαπ με 16 πόντους και 8 ασίστ, έχοντας βοήθεια από τους Πετρούσεφ και Μπραζντέικις, που είχαν 14 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα οπαδών για συγκέντρωση στην Καμάρα παρά την απαγόρευση της αστυνομίας

Παρά την απαγόρευση συναθροίσεων και συγκεντρώσεων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν συνάντηση το μέση της Κυριακής στις 15:30 στην Καμάρα με σκοπό να μεταβούν στο «Μακεδονία Παλάς» γ...

Φόρτωση άρθρων...