Τετάρτη
22 Μαΐου 2024

Μπακασέτας: Σφήνα της Μπεσίκτας για τη μεταγραφή του Έλληνα άσου

Νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία αποκαλύπτουν διαπραγματεύσεις της Μπεσίκτας με την Τραμπζονσπορ για τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας

Αθλητισμός

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με τον Φατίχ Τερίμ, τα τουρκικά ΜΜΕ έκαναν την πρώτη τους αναφορά για πιθανή μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα στον ΠΑΟ, ενώ τις επόμενες ημέρες εμφάνιζαν σχεδόν σίγουρη την επιστροφή του στην Ελλάδα...

Ωστόσο σήμερα οι Τούρκοι δημοσιογράφοι εμπλέκουν τον αρχηγό της Εθνικής ομάδας με την Μπεσίκτας καθώς όπως αποκαλύπτουν έχουν γίνει και οι πρώτες επαφές με την Τράμπζονσπορ.

«Η ομάδα της Τραπεζούντας είναι θετική στην παραχώρηση του, αλλά ζήτησε 3 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το ποσό όμως θεωρήθηκε υπερβολικό από την Μπεσίκτας καθώς σε 6 μήνες ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και από την πλευρά της είναι διατεθειμένη να προσφέρει 500.000 ευρώ. Όσον αφορά το συμβόλαιο του Μπακασέτα που είναι κοντά στα 2 εκατ. ευρώ στην Μπεσίκτας θεωρούν ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα», αναφέρει η Σαμπάχ τονίζοντας ότι το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Aκόμη σουτάρουν: Αναμέτρηση στο Κύπελλο Ισραήλ κρίθηκε μετά από 56 εκτελέσεις στη διαδικασία των πέναλτι

Toν... ατελείωτο είχε η αναμέτρηση της MS Ντιμόνα με την Σιμσόν Τελ Αβίβ για το Κύπελλο Ισραήλ, καθώς η πρόκριση κρίθηκε έπειτα από 56 πέναλτι στην ψυχοφθόρο διαδικασία!

Φόρτωση άρθρων...