Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Μπακς – Μάβερικς 132-125: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 40άρα «καθάρισε» τους Ντόντσιτς-Ίρβινγκ (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκοράροντας τους 15 από τους 40 πόντους του στην τελευταία περίοδο έδωσε τη νίκη στους Μιλγουόκι Μπακς επί των Ντάλας Μάβερικς των Ντόντσιτς-Ίρβινγκ

Αθλητισμός

Όταν όλα έδειχναν πως το ματς πήγαινε να στραβώσει στην τρίτη περίοδο όταν οι Μάβερικς είχαν φτάσει τη διαφορά στο +12 (66-78), ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε «παρών».

Χάρη στους 15 πόντους του σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Έιντριαν Γκρίφιν πανηγύρισε την τέταρτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα «καταβροχθίζοντας» τους Ντόντσιτς και Ίρβινγκ. Οι δύο άσοι των Τεξανών σκόραραν συνολικά 74 πόντους αλλά ούτε αυτό έφτανε για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Ο Greek Freak «γέμισε» τη στατιστική του με 40 πόντους (17/23 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 3/5 βολές), 14 ριμπάουντ, 7 ασίστ,2 κλεψίματα και 1 τάπα. Άξιος συμπαραστάτης του ο Ντέιμιαν Λίλαρντ ο οποίος φόρτωσε το καλάθι των Μαβς με άλλους 27 μοιράζοντας κιόλας 12 ασίστ.

Από την άλλη ο Λούκα Ντόντσιτς είχε 39 πόντους με 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ, ενώ ο Κάιρι Ίρβινγκ τελείωσε το ματς με 39 πόντους και 6 ασίστ.

Πλέον οι Μπακς βρίσκονται στην τρίτη θέση της Αναντολής με ρεκόρ 9-4, όπως και οι Μάβερικς στη Δύση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...