Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

«Οδοστρωτήρας» ο Ολυμπιακός - «Πάτησε» την Μπαρτσελόνα μέσα στην Ισπανία (70-80) (video)

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε το «ταξίδι» του στη Euroleague 2022-23 o Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε με 80-70 της Μπαρτσελόνα, εκτός έδρας

Αθλητισμός

Στη δύσκολη αποστολή που είχαν οι Πειραιώτες για την 1η αγωνιστική της Euroleague βαθμολογήθηκαν με άριστα, καθώς όχι μόνο κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» από μια δύσκολη έδρα, αλλά μπόρεσαν να πάρουν και μια εξαιρετική διαφορά (+10), η οποία δεν αποκλείεται να παίξει τον ρόλο της στη συνέχεια.

Καθοριστικοί για το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με τα «φαρμακερά» τρίποντα που πέτυχε στην τέταρτη περίοδο και οι 12 πόντοι του ουσιαστικά έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του, αλλά και ο καίριος Τζόελ Μπολομπόι με 12 πόντους και 7 ριμπάουντ, αλλά και με μια γεμάτη εμφάνιση σε κάθε πλευρά του παρκέ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ με 20 πόντους (3/4 τρίποντα) και 7 ριμπάουντ ήταν ο παίκτης που κράτησε τον Ολυμπιακό, ο Άλεκ Πίτερς σημείωσε 10 πόντους και ο Κώστας Σλούκας είχε 7 πόντους και 9 ασίστ. Από την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που δεν είχε τους Νίκολα Μίροτιτς και Κάιλ Κούριτς, πρώτος σκόρερ αναδείχτηκε ο Νίκολας Λαπροβίτολα με 16 πόντους, 11 σημείωσε ο Νίκολα Κάλινιτς και 10 ο Κόρι Χίγκινς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...