Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Μπενζεμά: Υπέγραψε στην Αλ Ιτιχάντ με ποσό που… ζαλίζει

Η Αλ Ιτιχάντ της είναι οριστικά ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας αξίας 200 εκατ. ευρώ.

Αθλητισμός

Ο Καρίμ Μπενζεμά αλλάζει φανέλα μετά από 14 χρόνια σπουδαίας καριέρας με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο 35 χρονος Γάλλος στράικερ θα έχει ετήσιες αποδοχές, που θα αγγίζουν τα 200 εκατ. ευρώ!

Εντάχθηκε στην Ρεάλ το 2009 από την Ολιμπίκ Λιόν και έγινε η αιχμή του δόρατος στην επίθεση του συλλόγου και η κύρια απειλή για το σκοράρισμα μετά την αποχώρηση του Ρονάλντο για τη Γιουβέντους, το 2018.

Ο Μπενζεμά σημείωσε περισσότερα από 350 γκολ για τη «βασίλισσα» και είναι ο δεύτερος σκόρερ της όλων εποχών της Ρεάλ, πίσω μόνο από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Πραγματοποίησε την καλύτερή του σεζόν την περίοδο 2021-22, όταν σκόραρε 44 φορές σε όλες τις διοργανώσεις για να οδηγήσει την ομάδα του στον 14ο ευρωπαϊκό τίτλο της καθώς και στο στέμμα της LaLiga.

Ο Μπενζεμά ολοκλήρωσε την καριέρα του στην ισπανική πρωτεύουσα με ρεκόρ 24 τρόπαια με τον σύλλογο, μεταξύ των οποίων πέντε Champions League τέσσερις τίτλους LaLiga και τρία Κύπελλα Ισπανίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...