Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Μπήκε ο Σιώπης στην Εθνική, από Δευτέρα ο Μασούρας και οι «Αμερικάνοι»

Ο Σιώπης ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής για τα παιχνίδια με Ιρλανδία και Γαλλία, ενώ τη Δευτέρα θα μπουν οι «Αμερικάνοι» Γιακουμάκης, Φούντας και ο Μασούρας που έχει πάρει ειδική άδεια

Αθλητισμός

Αντίστροφα για τα επόμενα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Euro 2024 μετρούν άπαντες στην Εθνική Ελλάδας, στην οποία ολοκληρώθηκε δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας για τους επερχόμενους αγώνες με την Ιρλανδία (16/6) στην OPAP Arena και τη Γαλλία (19/6) στο Παρίσι. 

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στη Ριζούπολη, ενσωματώθηκε ο Μανώλης Σιώπης, ενώ ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ακολούθησε και σήμερα ατομικό λόγω των ενοχλήσεων που έχει στον μηρό και αναμένεται να μπει στο πρόγραμμα της Δευτέρας. Ο Γιώργος Μασούρας έχει πάρει ειδική άδεια από τον ομοσπονδιακό προπονητή και θα υπολογίζεται κανονικά από τη Δευτέρα. 

Θυμίζουμε ότι ο Παγέτ έχει, επίσης, τους Βλαχοδήμο, Χατζηδιάκο, Τσιμίκα, Παπανικολάου, Λημνιό, Παυλίδη, Πασχαλάκη, Μπάλντοκ, Ρέτσο, Γιαννούλη, Κουρμπέλη, Ιωαννίδη, Πέλκα, Αθανασιάδη, Ρότα, Κουλιεράκη, Τζαβέλλα, Μάνταλο, Κωνσταντέλια, Μπακασέτα, Μαυροπάνο και Χατζηγιοβάνη. 

Την Κυριακή 11/6 οι διεθνείς έχουν ρεπό και η αποστολή θα συγκεντρωθεί εκ νέου την Δευτέρα το πρωί για το τελικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει των αγώνων με τους Ιρλανδούς και Γάλλους, ενώ θα ενσωματωθούν και οι «Αμερικάνοι» Γιακουμάκης και Φούντας, που παίζουν τα ξημερώματα οι ομάδες τους, Ατλάντα και DC United.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 (κ.δ.), 3-4 (πεν.): Πρόκριση της «βασίλισσας» με ήρωα τον Λούνιν (video)

Με ήρωα τον Λούνιν που την κράτησε όρθια στο σφυροκόπημα της Σίτι και έπιασε δύο πέναλτι στη ρουλέτα, η Ρεάλ άφησε εκτός τους περσινούς πρωταθλητές Ευρώπης (1-1 κ.δ., 3-4 πεν.) και...

Φόρτωση άρθρων...