Κυριακή
14 Ιουλίου 2024

Μπήκε τυχαία σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νέα Ερυθραία και βγήκε εκατομμυριούχος

Αθλητισμός

Μπήκε τυχαία σε κατάστημα ΟΠΑΠ στη Νέα Ερυθραία και βγήκε εκατομμυριούχος – Ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ μιλάει για τον τυχερό λαχνό ΣΚΡΑΤΣ «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΕΡΔΗ!»

 

Μια στάση σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ της Νέας Ερυθραίας άλλαξε τη ζωή ενός υπερτυχερού, που κέρδισε 1.000.000 ευρώ στο παιχνίδι του ΣΚΡΑΤΣ «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΕΡΔΗ!».  

Σύμφωνα με τον κ. Θανάση Καράμπελα, ιδιοκτήτη του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 139, «πρόκειται για κάποιον περαστικό που σταμάτησε για λίγα λεπτά ώστε να δοκιμάσει την τύχη του στο κατάστημά μας. Δεν τον είχα ξαναδεί. Ζήτησε έναν λαχνό από το ΣΚΡΑΤΣ «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΕΡΔΗ!», αξίας 15 ευρώ, και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έγινε εκατομμυριούχος».

 

Ο τυχερός λαχνός

 

Αναφερόμενος στον τυχερό λαχνό και την αντίδραση του μεγάλου νικητή του ΣΚΡΑΤΣ, ο κ. Καράμπελας τονίζει: «Στην περιοχή με τον αριθμό 20, εμφανίστηκαν δύο σύμβολα με έλατα και από κάτω το ποσό του 1.000.000 ευρώ. Αρχικά ήταν ψύχραιμος. Μάλλον δεν μπορούσε να το πιστέψει, για αυτό και ζήτησε την βοήθεια μου στον πάγκο εξυπηρέτησης. Αμέσως άνοιξα το OPAP Store App και σκάναρα το QR code, επαληθεύοντας πως όντως ήταν ο μεγάλος νικητής».

 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Καράμπελα φέρνει τύχη σε κάποιον από τους πελάτες του. «Πριν από περίπου 25 χρόνια ένας τυχερός είχε κερδίσει στο ΤΖΟΚΕΡ το πόσο των 3,2 δισεκατομμυρίων δραχμών», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 

οπαπ
Θανάσης Καράμπελας, ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νέα Ερυθραία

 

 

opap
Το τυχερό κατάστημα ΟΠΑΠ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 139

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...