Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Μυθικός Σρέντερ έστεψε παγκόσμια πρωταθλήτρια τη Γερμανία

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σρέντερ στα τελευταία λεπτά και τον Γκούντουριτς σε ρόλο... μοιραίου, η Γερμανία νίκησε 83-77 τη Σερβία και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία της!

Αθλητισμός

Στην κορυφή του κόσμου η Γερμανία

Με ηγέτη τον Ντένις Σρέντερ στα τελευταία λεπτά και τον Μάρκο Γκούντουριτς μοιραίο στο τέλος, η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ επικράτησε 83-77 της Σερβίας και κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Ο νέος γκαρντ των Ράπτορς πέτυχε τους καθοριστικούς πόντους των Γερμανών στο τέλος, ενώ από την άλλη ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσεείχε ένα άστοχο τρίποντο και έκανε ένα μεγάλο λάθος σε κρίσιμο σημείο. 

Ο Σρέντερ ήταν και κορυφαίος με 28 πόντους, 2 ριμπάουντ και 2 ασίστ, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Φραντς Βάγκνερ με 19π. και 7 ριμπάουντ. 

Από τους Σέρβους, πρώτος σκόρερ ήταν ο Αλέξα Αβράμοβιτς, ο οποίος με 21 πόντους έκανε μεγάλη προσπάθεια στο τέλος για να τους κρατήσει ζωντανούς, με τον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς να προσθέτει άλλους 17π. 

Πολύ καλά «κλειδωμένος» ο Νίκολα Μιλουτίνοφμε μόλις 2π., 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2754 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκε 1 τυχερός που κερδίζει 100.000 ευρώ. Δείτε του...

Φόρτωση άρθρων...