Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Nations League: Μόνη πρώτη στον όμιλό της η Εθνική μετά την νίκη κόντρα στο Κοσόβο (vid)

Mε το υπέροχο γκολ του Τάσου Μπακασέτα, η Εθνική μας ομάδα νίκησε 1-0 στην Πρίστινα το Κόσοβο και είναι μόνη πρώτη στον όμιλό της με έξι βαθμούς. Την Πέμπτη υποδέχεται στον Βόλο την ομάδα της Κύπρου

Αθλητισμός
Tags: Ελλάδα

Απόλυτο αφεντικό στον όμιλο της έγινε η Ελλάδα, μετά τη νίκη της με 1-0 επί του Κοσόβου. Το γκολ του Τάσου Μπακασέτα στο 35’ ήταν αρκετό για να δώσει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα το δεύτερο συνεχόμενο διπλό. Ο αρχηγός σκόραρε σχεδόν με τον ίδιο τρόπο που το έκανε την Πέμπτη στο Μπέλφαστ.

Η Εθνική ομάδα επέβαλε τον ρυθμό της και μπορούσε να πετύχει δεύτερο γκολ. Στο 53’ η σέντρα του Μασούρα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι των Κοσοβάρων, ενώ στο 62 ο Μπάλντοκ στο τετ-α-τετ έστειλε τη μπάλα πάνω στον Μούριτς.

Ο Βλαχοδήμος, οπότε χρειάστηκε κράτησε απαραβίαστη την εστία του, όπως στην κεφαλιά του Ραχμάνι στο 83’. Το Κόσοβο τελείωσε το ματς με εννιά παίκτες, αφού οι Αλίτι και Μούριτς αποβλήθηκαν από τον ρέφερι της αναμέτρησης.

Η Ελλάδα είναι μόνη πρώτη στον όμιλο με 6 βαθμούς και την Πέμπτη θα υποδεχτεί την Κύπρο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου.

«Υπάρχουν διάσημα μέρη στον κόσμο, που όταν πας να παίξεις, σκέφτεται ότι εκεί θα είναι δύσκολα. Και νομίζω ότι στην Ελλάδα έχουμε αυτή την έδρα. Μπορούμε να έχουμε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στον Βόλο, εάν έρθει ο κόσμος και στηρίξει την ομάδα», δήλωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ, καλώντας τον κόσμο να στηρίξει με την παρουσία του την Εθνική ομάδα στον Βόλο την προσεχή Πέμπτη.

Η Κύπρος αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0 με τη Βόρειο Ιρλανδία, στο άλλο παιχνίδι του ομίλου.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...