Νέα ατυχία για τον Κίναν Έβανς και για τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός γκαρντ τραυματίστηκε ξανά. Ο Κίναν Έβανς Αμερικανός πάτησε στο παρκέ 2 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα πριν τελειώσει η πρώτη περίοδος, αλλά η χαρά όλων κράτησε μόλις δύο λεπτά.
Σε μια ανύποπτη φάση, χωρίς να τον μαρκάρει κάποιος, ο Έβανς έπεσε κάτω καθώς όπως φάνηκε από το τηλεοπτικό ριπλέι γύρισε το πόδι του στο παρκέ.
Το ΣΕΦ σίγησε και «πάγωσε» με τον Έβανς να φωνάζει «no way, no way» («αποκλείεται, αποκλείεται) και τους γιατρούς του Ολυμπιακού να τρέχουν από πάνω του όπως και οι συμπαίκτες του.
Δευτερόλεπτα αργότερα μεταφέρθηκε υποβασταζόμενος στα αποδυτήρια με το γήπεδο να χειροκροτεί και όλοι να εύχονται να μην είναι κάτι σοβαρό.
Keenan Evans suffered an injury and was helped off the court in his EuroLeague return...
Stay strong, Keenan 🙏 pic.twitter.com/IzH2xEGYEA— BasketNews (@BasketNews_com) November 12, 2025
Η επιστροφή του Πολονάρα στο σπίτι του – Συγκινητικές στιγμές
Ο Μαραθώνιος δεν είναι αγώνας, είναι συναίσθημα – Δείτε την ιστορία του Μάριου Σαρέλλα που εμπνέει (vid.)
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις