Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Νίκη παραμονής για τον Παναιτωλικό, 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Ο Παναιτωλικός κέρδισε 1-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 10η αγωνιστική της Super League και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, όμως το σημερινό παιχνίδι είχε χαρακτήρα τελικού για τους Αγρινιώτες. Οι συνεχόμενες ήττες είχαν οδηγήσει μέχρι και στην παρέμβαση των οργανωμένων οπαδών τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Παναιτωλικός χρειαζόταν τους τρεις βαθμούς και τους πήρε, πετυχαίνοντας την πρώτη του εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Με αυτό το τρίποντο οι γηπεδούχοι ξεπέρασαν την ομάδα της Ριζούπολης στη βαθμολογία, καθώς έφτασαν στους 8 βαθμούς, την ώρα που η Ελαφρά Ταξιαρχία έχει 6.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το σκόραρε με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση ο Φλόρες στο 66′.

 Ο Μόρσεϊ έβγαλε την σέντρα, η μπάλα μετά από τις κόντρα στρώθηκε στον Φλόρες, ο οποίος με ένα δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.  

Μετά το γκολ ο Απόλλων προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, με τον Φέτσα να αλλάζει στο σύστημα σε 4-4-2, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία. Μάλιστα έμειναν και με δέκα παίκτες στις καθυστερήσεις, καθώς ο Μπαξεβανίδης δέχθηκε απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ποιον ασπάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήγε στην εξέδρα που ήταν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και αποθεώθηκε ενώ πήγε σε ένα σημείο της εξέδρας και ε...

Φόρτωση άρθρων...