Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Νίκη ψυχολογίας για τον Άρη – Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Μακέντα

Ο Άρης επικράτησε του Ολυμπιακού με 2-1, σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Νέο απόκτημα των κιτρινόμαυρων θα είναι ο 35χρονος επιθετικός Ζερβίνιο. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Φεντερίκο Μακέντα

Αθλητισμός
Tags: Άρης

Σε ένα εξάλεπτο χώρεσε όλη η δράση στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο χτεσινό φιλικό του Άρη με τον Ολυμπιακό.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν στο 74’ με τον Καμάτσο. Το προβάδισμα των γηπεδούχων διεύρυνε ο νεαρός Χρήστος Χατζηϊωάννου, ένα λεπτό αργότερα.

Οι Ερυθρόλευκοι που αγωνίστηκαν με ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν στο φιλικό με την Αλκμαάρ μείωσαν στο τελικό σκορ με τον Τικίνιο στο 80ο λεπτό.

«Είναι σημαντική η νίκη επί του Ολυμπιακού, γιατί θα μας βοηθήσει ψυχολογικά στους δύο προκριματικούς που έχουμε με τη Γκόμελ», δήλωσε ο Χερμάν Μπούργος.

«Η ευθύνη για αυτό το παιχνίδι είναι δική μου, διάλεξα να δώσω χρόνο σε μερικούς παίκτες. Μπορώ να σας εγγυηθώ ότι στις 20 Ιουλίου θα είμαστε πανέτοιμοι για το πρώτο επίσημο ματς», σχολίασε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Άρης είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη σημαντική μεταγραφή του Ζερβίνιο, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην Άρσεναλ και στη Ρόμα. Ο 35χρονος επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού έμεινε ελεύθερος από την τουρκική Τραμπζοσπόρ και αναμένεται την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός επιθετικός έλυσε το συμβόλαιο του με τους «πράσινους» και θα συνεχίσει την καριέρα του στην τουρκική Ανγκαραγκουτσού. Ο Μακέντα θα συναντήσει στην Τουρκία τον πρώην συμπαίκτη του στο Τριφύλλι, Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Η αποστολή της ΑΕΚ ταξίδεψε στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, χωρίς τον Κώστα Γαλανόπουλο. Ο 24χρονος μέσος έμεινε στην Αθήνα με απόφαση της διοίκησης της Ένωσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2742 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκαν 4 τυχεροί που κερδίζουν από 100.000 ευρώ. Δείτ...

Φόρτωση άρθρων...