Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Νίκη των Μπακς επί των Μπουλς (Video)

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο συνέτριψαν με 111 - 81 τους Μπουλς στο Σικάγο και ανέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας

Αθλητισμός
Tags: nba

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επανήρθε στις πολύ καλές εμφανίσεις και οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν 111 – 81 των Σικάγο Μπουλς στο τρίτο παιχνίδι της πρώτης φάσης των πλέι οφ της Ανατολής.

Ο Γκρικ Φρικ σκόραρε 18 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 9 ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής και ήταν καταλυτικός για την ομάδα του.

Η διαφορά των 30 πόντων είναι η πιο μεγαλύτερη με την οποία έχουν ηττηθεί οι Μπουλς στο γήπεδο του, στην ιστορία των πλέι οφ του ΝΒΑ.

Τα «Ελάφια» προηγούνται με 2 – 1 στις νίκες και θα αντιμετωπίσουν ξανά εκτός έδρας τους Ταύρους το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.

Στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εντός έδρας με 96 – 72 από τη Μονακό και πλέον η πρόκριση στο Final-4, περνάει από το Μόντε Κάρλο.

Ο Ολυμπιακός δε θύμισε τον πραγματικό εαυτό του και με μία κακή εμφάνιση ηττήθηκε 96 – 72 από τη Μονακό στο ΣΕΦ.

Με ένα σερί 20 – 0 στη δεύτερη περίοδο, η γαλλική ομάδα πήρε μεγάλη διαφορά και τη διατήρησε μέχρι τέλους, ισοφαρίζοντας σε 1 – 1 τη σειρά στα πλέι οφ της Γιουρολίγκ και τώρα έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Τζέιμς με 23 πόντους και ο Μπέικον με 17 ήταν οι κορυφαίοι της Μονακό, ενώ ο Βεζένκοφ με 14 πόντους και ο Ντόρσεϊ με 12 πόντους ξεχώρισαν για τους ερυθρόλευκους.

Το επόμενο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Απριλίου στο Πριγκιπάτο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αλαφούζος για τη διαιτησία στο Λαμία-ΠΑΟΚ: «Κατσικογιάννης δάσκαλος ή μαθητής των Σπάθα, Νταμπάνοβιτς και Στάβρεφ;»

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε με σκωπτικό ύφος τη διαιτησία του Κατσικογιάννη στο Λαμία-ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ξέρω αν πρέπει να κλαίμε ή να γελάμε».

Φόρτωση άρθρων...