Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Νίκη των Μπακς επί των Μπουλς (Video)

Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πραγματοποιεί εντυπωσιακή εμφάνιση, οι Μπακς νίκησαν τους Μπουλς στο Σικάγο με 119 - 95

Αθλητισμός
Tags: nba

Ένα δωδεκάλεπτο άντεξαν οι Μπουλς απέναντι στους Μπακς, στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφς. Μέχρι να ανεβάσει την απόδοσή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος διέλυσε την άμυνα των Ταύρων και οδήγησε τα Ελάφια στην επικράτηση με 119 – 95 στο Σικάγο.

Οι Μπακς προηγούνται 3 – 1 στις νίκες και χρειάζονται άλλο ένα ροζ φύλλο στο επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων στο Μιλγουόκι, προκειμένου να προκριθούν στην επόμενη φάση.

Ο «Greek Freak» ήταν ακόμα καλύτερος από το προηγούμενο παιχνίδι, σκοράροντας 32 πόντους, μοιράζοντας 7 ασίστ και 2 κοψίματα, ενώ συγκέντρωσε 17 ριμπάουντ.

Η σημασία που έχει ο Αντετοκούνμπο για τους Μπακς δεν αποτυπώνεται μόνο στη στατιστική. Γιατί ο Έλληνας άσος χρησιμοποιήθηκε σε τρεις θέσεις στη διάρκεια της αναμέτρησης: από τριάρι μέχρι και πεντάρι.

Η εικόνα των τεσσάρων παιχνιδιών δείχνει ότι συνολικά οι Ταύροι δεν μπορούν να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στα Ελάφια.

Στο δρόμο των Μπακς στην επόμενη φάση των πλέι οφ της Ανατολής, αναμένεται να βρεθούν οι Σέλτικς, οι οποίοι προηγούνται 3 – 0 των Νετς.

Αυτό που θα ήθελαν οι Μπακς είναι οι Κέλτες να ζοριστούν λίγο παραπάνω και να παίξουν περισσότερα παιχνίδια, ώστε να έχει πιο πολύ χρόνο αποθεραπείας ο τραυματίας Κρις Μίντλεντον.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...