Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επανήρθε στις πολύ καλές εμφανίσεις και οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν 111 – 81 των Σικάγο Μπουλς στο τρίτο παιχνίδι της πρώτης φάσης των πλέι οφ της Ανατολής.

Ο Γκρικ Φρικ σκόραρε 18 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 9 ασίστ σε 29 λεπτά συμμετοχής και ήταν καταλυτικός για την ομάδα του.

Η διαφορά των 30 πόντων είναι η πιο μεγαλύτερη με την οποία έχουν ηττηθεί οι Μπουλς στο γήπεδο του, στην ιστορία των πλέι οφ του ΝΒΑ.

Τα «Ελάφια» προηγούνται με 2 – 1 στις νίκες και θα αντιμετωπίσουν ξανά εκτός έδρας τους Ταύρους το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα.

Στην Ευρωλίγκα, ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εντός έδρας με 96 – 72 από τη Μονακό και πλέον η πρόκριση στο Final-4, περνάει από το Μόντε Κάρλο.

Ο Ολυμπιακός δε θύμισε τον πραγματικό εαυτό του και με μία κακή εμφάνιση ηττήθηκε 96 – 72 από τη Μονακό στο ΣΕΦ.

Με ένα σερί 20 – 0 στη δεύτερη περίοδο, η γαλλική ομάδα πήρε μεγάλη διαφορά και τη διατήρησε μέχρι τέλους, ισοφαρίζοντας σε 1 – 1 τη σειρά στα πλέι οφ της Γιουρολίγκ και τώρα έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Τζέιμς με 23 πόντους και ο Μπέικον με 17 ήταν οι κορυφαίοι της Μονακό, ενώ ο Βεζένκοφ με 14 πόντους και ο Ντόρσεϊ με 12 πόντους ξεχώρισαν για τους ερυθρόλευκους.

Το επόμενο παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Απριλίου στο Πριγκιπάτο.