Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Νίκησε η… Ευρώπη και το κίνητρο

Παναθηναϊκός, Άρης, ΑΕΚ πήραν πολύτιμες νίκες και η «μάχη» της Ευρώπης συνεχίζεται με τους πράσινους να έχουν ξεκάθαρο πλεονέκτημα

Αθλητισμός

Ο Άρης πήρε ένα σπουδαίο «διπλό» Ευρώπης στην Τούμπα, καθώς επικράτησε 1-0 του ΠΑΟΚ και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση με 56 βαθμούς, ενώ ο «Δικέφαλος του Βορρά» παρέμεινε δεύτερος με 60 βαθμούς.

Σε απόσταση αναπνοής από τον ΠΑΟΚ όμως είναι ο 3ος Παναθηναϊκός με 60 πόντους, μετά τη νίκη στο Καραϊσκάκη με 2-1 επί του Ολυμπιακού, με τους «πράσινους» να κρατούν ξεκάθαρα στα χέρια τους την έξοδο στο Europa Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι στην κορυφή και τους 79 βαθμούς, διατηρώντας το +19 από τον ΠΑΟΚ.

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ νίκησε με σκορ 3-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και βρίσκεται στην 5η θέση με 56 πόντους, όσους έχει και ο Άρης, ενώ ακολουθεί «τελικός» Ευρώπης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την επόμενη αγωνιστική ανάμεσα στους «κίτρινους» και την «’Ενωση».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα οπαδών για συγκέντρωση στην Καμάρα παρά την απαγόρευση της αστυνομίας

Παρά την απαγόρευση συναθροίσεων και συγκεντρώσεων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν συνάντηση το μέση της Κυριακής στις 15:30 στην Καμάρα με σκοπό να μεταβούν στο «Μακεδονία Παλάς» γ...

Φόρτωση άρθρων...