Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Νίκολα Μιλουτίνοφ: Άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό -Τον αποχαιρέτησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Άνοιξε ο δρόμος για την επιστροφή του Νίκολα Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό, καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τον αποχαιρέτησε, καθώς έληξε το συμβόλαιό του

Αθλητισμός

Έκλεισε ο κύκλος του Νίκολα Μιλουτίνοφ στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κι αφού έκανε το... αγροτικό του για τέσσερα χρόνια, ανοίγει ορθάνοιχτα ο δρόμος για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Ως free agent πλέον, ο Σέρβος γίγαντας θα δεχθεί πολλές προτάσεις για να αγωνιστεί σε κορυφαία ομάδα της Euroleague, ωστόσο, ο Πειραιάς είναι το «σπίτι» του κι οι «ερυθρόλευκοι», που βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις μαζί του, έχουν το πάνω χέρι για να τον εντάξουν στο ρόστερ και να ενισχύσουν την ομάδα, να κάνει ό,τι δεν κατάφερε διαδοχικά σε Βελιγράδι και Κάονυας.

Το συμβόλαιο του Σέρβου σέντερ με την «ομάδα του στρατού» ολοκληρώθηκε και οι Ρώσοι τον ευχαρίστησαν μέσω social media για την προσφορά του στο κλαμπ.

«Σε ευχαριστούμε, Νίκολα. Με τη λήξη του συμβολαίου του, ο σέντερ Νίκολα Μιλουτίνοφ αποχωρεί από την ομάδα μας. Προς απογοήτευση των φίλων της ΤΣΣΚΑ, η τετραετής πορεία του Σέρβου ψηλού με την ομάδα μας ολοκληρώνεται» αναφέρει το μήνυμα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον Μιλουτίνοφ που απασχολεί τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...