Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Νότιγχαμ Φόρεστ : Πολύ σκληρή για να χάσει στο City Ground! - Σπουδαία ισοπαλία (1-1) από την Τσέλσι

Αθλητισμός

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν επέτρεψε στην Τσέλσι να ξεκινήσει με το «δεξί» τη νέα χρονιά, καθώς το γκολ του Σερζ Οριέ στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης χάρισε σημαντικό βαθμό στους γηπεδούχους.

Απομακρύνονται από την τετράδα οι Λονδρέζοι, βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα για τη Νότιγχαμ.

Η Νότιγχαμ πήρε το βαθμό και δεδομένων των δυσκολιών της αναμέτρησης και του ότι βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ το τελικό 1-1 μόνο αρνητικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η «αυλαία» της 18ης αγωνιστικής της Premier League.

Δείτε ΕΔΩ το 0-1 

Δείτε ΕΔΩ το 1-1 

Ο Στέλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ κι όλα έμοιαζαν να είναι με το μέρος της, αλλά όσο δεν ερχόταν το δεύτερο γκολ, οι γηπεδούχοι είχαν κάθε λόγο να ελπίζουν.ρλινγκ έβα

Έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με κορυφαία το δοκάρι του Γκιμπς και δικαιώθηκαν στο 63΄ με τον Οριέ, στερώντας από τους φιλοξενούμενους την ευκαιρία ν΄ ανεβούν στην 7η θέση της Premier League και ταυτόχρονα μη επιτρέποντας τους να πανηγυρίσουν την «παρθενική» τους νίκη σε αγώνα που έδωσαν την πρώτη μέρα του νέου έτους (μετρούν 5 ισπαλίες και 2 ήττες).

Η πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων με γηπεδούχο τη Νότιγχαμ μετά από 24 χρόνια (1999) ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή, με την Τσέλσι να παραχωρεί τους πρώτους βαθμούς στην Φόρεστ μετά από 7 σερί νίκες σε ματς ανεξαρτήτου έδρας και διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παραολυμπιακό Πανόραμα: Μία γιορτή Αθλητισμού από την HELLENiQ ENERGY και την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή

Η HELLENiQ ENERGY στήριξε, ως o Μεγάλος Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, την επιτυχή διοργάνωση του Παραολυμπιακού Πανοράματος. Η μοναδική αυτή εκδήλωση, που είναι α...

Φόρτωση άρθρων...