Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Νότιγχαμ – Σαουθάμπτον 4-3: Tρίποντο «χρυσάφι» για την Φόρεστ παρουσία Μαρινάκη (video+photos)

Έπειτα από ένα χορταστικό ματς η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε με 4-3 της Σαουθάμπτον και πήρε μεγάλη βαθμολογική… ανάσα. Μια… ανάσα από τον υποβιβασμό οι «Άγιοι»

Αθλητισμός

Άλμα παραμονής για την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Έπειτα από ένα ματς-θρίλερ η ομάδα του Στιβ Κούπερ επικράτησε με 4-3 της Σαουθαμπτον, ξεφεύγοντας έτσι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Στο 12′ η κεφαλιά του Γουόλκοτ πέρασε μόλις έξω ενώ στο 18′ ο Τζόνσον σέντραρε από δεξιά και ο Αβονίγι σέντραρε από το πέναλτι για το 1-0. Μάλιστα στο 22′ μετά από κόντρες ο Αβονίγι με φοβερό γυριστό έκανε το 2-0.

Στο 42′ ο Μέιτλαντ-Νάιλς έκανε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Γκιμπς-Γουάιτ στο 44′, ωστόσο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Σαουθάμπτον μείωσε ξανά, με κεφαλιά του Λιάνκο μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γουόρντ Πρόουζ.

Στο 73′ ο Ντανίλο σκόραρε για το 4-2 για τη Νότιγχαμ με τον Πρόουζ να διαμορφώνει το τελικό 4-3 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δείτε εδώ

t

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Δεύτερος τελικός μέσα σε τρία εικοσιτετράωρα για τον «Δικέφαλο», ψάχνουν αντίδραση οι «πράσινοι»

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός κοντράρονται στο γήπεδο της Τούμπας (20:00), σε ένα κρίσιμο ντέρμπι για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League!

Φόρτωση άρθρων...