Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Ντέρμπι Τσέλσι – Ρεάλ και Σίτι – Ατλέτικο στα προημιτελικά – Αναλυτικά όλα τα ματς

Ματσάρες στα προημιτελικά του Champions League! Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης! Αναλυτικά όλα τα παιχνίδια και το «δέντρο» μέχρι το Παρίσι!

Αθλητισμός

Ματσάρες στα προημιτελικά του Champions League! Η κάτοχος του τροπαίου Τσέλσι, θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του θεσμού, σε ένα repeat των περσινών ημιτελικών! Ξανά στο Μάντσεστερ θα βρεθεί η Ατλέτικο Μαδρίτης του Ντιέγκο Σιμεόνε η οποία κληρώθηκε με τη Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα!

Χαμόγελα για Μπάγερν και Λίβερπουλ, καθώς οι Βαυαροί θα αντιμετωπίσουν τη Βιγιαρεάλ, ενώ οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ θα βρουν μπροστά τους την Μπενφίκα.

Παράλληλα, εκτός από τα ζευγάρια των προημιτελικών, η κληρωτίδα έβγαλε και το αναλυτικό δέντρο της διοργάνωσης μέχρι τον τελικό του Παρισιού στις 22/5. Πιο συγκεκριμένα, ο νικητής του ζευγαριού Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του ζευγαριού Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ από την άλλη ο νικητής του Βιγιαρεάλ – Μπάγερν θα παίξει στους «4» με τον νικητή του Μπενφίκα – Λίβερπουλ.

Αναλυτικά όλα τα ζευγάρια:

Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης

Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης

Βιγιαρεάλ – Μπάγερν

Μπενφίκα – Λίβερπουλ

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θρυλική υποδοχή του Ολυμπιακού μετά την ιστορική νίκη επί της Άστον Βίλα (βίντεο)

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχτούν τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη ...

Ποιον ασπάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης όταν πήγε στην εξέδρα που ήταν οι οπαδοί των «ερυθρόλευκων»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του θριάμβου του Ολυμπιακού κόντρα στην Άστον Βίλα αποθέωσε τους οπαδούς της ομάδας, αλλά και αποθεώθηκε ενώ πήγε σε ένα σημείο της εξέδρας και ε...

Φόρτωση άρθρων...