Τρίτη
19 Μαρτίου 2024

Ντέρτια για τον Νεϊμάρ: Έχασε ένα εκατ. ευρώ σε ηλεκτρονικό πόκερ

Η δεύτερη μεγάλη αγάπη του Βραζιλιάνου μετά το ποδόσφαιρο είναι το πόκερ - Έχασε τον... μισθό της εβδομάδας του σε μία ώρα, γελούσε με μουσική υπόκρουση «Τιτανικού»

Αθλητισμός

Λίγες ώρες μετά το χακάρισμα στον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter, ο Νεϊμάρ, δέχθηκε ακόμη ένα ισχυρό πλήγμα. Αυτήν τη φορά, ο διάσημος Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν, θέλησε -όπως συχνά πυκνά κάνει- να δοκιμάσει την τύχη του στο πόκερ, όμως το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό.

Ο Νεϊμάρ έχασε ένα εκατομμύριο (!) ευρώ, παίζοντας πόκερ για περίπου μία ώρα, μέσω διαδικτύου. Μάλιστα, σε σχετικά βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βραζιλιάνος άσος, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας μετά την επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο, φάνηκε να το... διασκεδάζει και να διακωμωδεί την κατάσταση.

Κάτι που δεν θα πρέπει να προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση, δεδομένου ότι περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ, είναι οι εβδομαδιαίες απολαβές του από τους πρωταθλητές Γαλλίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η «επιχείρηση Euro» που ξεκίνησε…

Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια η Εθνική Ελλάδας είναι πιο κοντά από ποτέ σε μία μεγάλη διοργάνωση – Το Καζακστάν και η «πρώτη»

Φόρτωση άρθρων...