Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

O 11χρονος γιος του Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενέταξε στην Ακαδημία της και τον μεγαλύτερο γιο του, Κριστιάνο junior, ο οποίος πήρε φυσικά το «7» στη φανέλα του

Από γενιά σε γενιά κυλάει το όνομα Κριστιάνο Ρονάλντο στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο πατέρας διέπρεψε την εξαετία 2003-2009 κι επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι ως ο απόλυτος θρύλος, ο υιός ετοιμάζεται τώρα να ανοίξει κι επίσημα τα «φτερά» του στην Ακαδημία των Κόκκινων Διαβόλων.

Ο 11χρονος Κριστιάνο Jr. υπέγραψε το πρώτο του συμβόλαιο με την ομάδα του μπαμπά του, στην οποία προπονούνταν τους τελευταίους μήνες από όταν μετακόμισε στο Μάντσεστερ και ποιον αριθμό διάλεξε άραγε στη φανέλα του; Ασφαλώς το Νο7, με το οποίο έγραψε και συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία ο CR7.

Την είδηση αποκάλυψε ένας εκ των συμπαικτών του στα τμήματα υποδομής της Γιουνάιτεντ, ο Βραζιλιάνος Γκάμπριελ, ο οποίος υπέγραψε μαζί με τον Κριστιάνο Junior και κατά πολλούς θεωρείται ένα από τα wonderkids που θα απασχολήσουν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το πανό για τον Μελισσανίδη που κατέβηκε από τις κερκίδες της Τούμπας - Γιατί καθυστέρησε το ντέρμπι δέκα λεπτά (photo)

Με 11 λεπτά καθυστέρηση η σέντρα στην Τούμπα, καθώς είχαν ανέβει δύο πανό με αναφορά στη δολοφονία Κατσούρη, την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη και ο διαιτητής δεν ξεκινούσε το ματς αν δε...

Φόρτωση άρθρων...