Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

O απίστευτος ΠΑΣ Γιάννινα διέλυσε τον Αρη με 0-5 στο Βικελίδης

Αθλητισμός

Ο ΠΑΣ Γιάννινα διέλυσε με 0-5 τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε ματς για την 10η αγωνιστική της Super League.

Οι παίκτες του Άρη φάνηκε ότι έμειναν στη διακοπή και δεν μπήκαν ποτέ στον αγώνα και μοιραία έχασαν από έναν ψυχωμένο ΠΑΣ που βλέπει Ευρώπη.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν ρυθμό επιθετικά και απείλησαν ελάχιστες φορές τον Λοντίγκιν, ενώ τα τραγικά αμυντικά τους λάθη, σε συνδυασμό με τις φονικές αντεπιθέσεις των φιλοξενούμενων, ήταν αυτά που τους κόστισαν ακριβά.

Τα γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα τα πέτυχαν οι Σνάιντερ (5′), Μιλιτσεάνου (35′), Περέα (54′), Εραμούσπε (71′) και Μορέιρα (85′).

Οι οπαδοί του Άρη ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες και πλέον το κλίμα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου είναι βαρύ, η οποία την επόμενη εβδομάδα ταξιδεύει στην Τούμπα για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και καλείται να βγάλει αντίδραση μετά από αυτή την ιστορική συντριβή.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2754 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκε 1 τυχερός που κερδίζει 100.000 ευρώ. Δείτε του...

Επίσημο: Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Κόντης

Ο Φατίχ Τερίμ αποχώρησε και ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και επίσημα για τα δύο εναπομείναντα ματς, με το τριφύλλι να ανακοινώνει την πρόσληψη του. ...

Φόρτωση άρθρων...