Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Ο Αταμάν θέλει τον Σενγκέλια - Αυτή είναι η πρόταση, τι γίνεται με την Μπολόνια

Δύναμη στην ρακέτα επιθυμεί να προσθέσει ο Εργκίν Αταμάν που στοχεύει στον Τόρνικε Σενγκέλια με τον Παναθηναϊκό να έχει καταθέσει πρόταση

Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ένα ακόμα μεταγραφικό μπαμ καθώς στοχεύει στον Τόρνικε Σενγκέλια.

Ο Εργκίν Αταμάν επιθυμεί να δυναμώσει κι άλλο ο Παναθηναϊκός στην ρακέτα. Και για τον λόγο αυτό ζήτησε τον Τόρνικε Σενγκέλια, με τον οποίο οι πράσινοι είναι ήδη σε επαφές.

Ο Γεωργιανός πάουερ φόργουορντ έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου με την Βίρτους Μπολόνια. Αλλά η ιταλική ομάδα θέλει να χαμηλώσει το μπάτζετ της και ψάχνει λύσεις για να απαλλαγεί από το βαρύ του συμβόλαιο, όπως λένε στην Ιταλία.

Κι εδώ έρχεται ο Παναθηναϊκός που τις τελευταίες ημέρες έχει προσεγγίσει τον Σενγκέλια. Ο οποίος δείχνει θετικός να φορέσει την φανέλα της Εξάστερου.

Οι περσινοί αριθμοί του Σενγκέλια

Ο Σενγκέλια ήταν από τους πρωταγωνιστές της Βίρτους τη σεζόν που ολοκληρώθηκε. Μετρώντας 9,4 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ μέσο όρο στην Euroleague και 11,5 πόντους, 5,9 ριμπάουντ και 3,2 ασίστ μέσο όρο στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Το όνομα του ήταν ψηλά στη λίστα ακόμα και όταν αποκτήθηκε ο Ντίνος Μήτογλου, που παίζει στην ίσια θέση με τον Γεωργιανό σταρ.

Η επιθυμία του Αταμάν

Ο Αταμάν ωστόσο θέλει να ενισχύσει κι άλλο την ομάδα στην ρακέτα. Αρχικά οι πράσινοι είχαν στραφεί στην λύση του Γιαν Βέσελι. Μάλιστα πρόσφεραν και 1 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα για να τον αφήσει ελεύθερο. Κάτι που δεν δέχθηκαν οι καταλανοί.

Ο Παναθηναϊκός στράφηκε στο επόμενο όνομα της λίστας, που είναι ο Τόκο Σενγκέλια. Ο 31χρονος άσος είναι θετικός με τα σενάρια να αναφέρουν πως η πρόταση είναι για δύο χρόνια με ετήσιες απολαβές 2 εκατ. ευρώ.

Η πρόταση που έκανε ο Παναθηναϊκός στον Σενγκέλια

Ανάλογο ήταν και το συμβόλαιο που φέρεται να πρόσφερε το τριφύλλι στον Γιαν Βέσελι. Δεν αποκλείεται και η πρόταση στην Μπολόνια, για να τον αφήσει να φύγει, να είναι στο 1 εκατ. ευρώ, όπως ήταν στην Μπαρτσελόνα για τον Βέσελι.

Σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός πάει να κάνει μια ακόμα μεγάλη μεταγραφική κίνηση δείχνοντας πως θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών σε Ελλάδα και Euroleague.

Αναμφίβολα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον οι κινήσεις που κάνει στο μεταγραφικό παζάρι και το ρόστερ που θα έχει για την νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...