Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

Ο Ελάνγκα κράτησε όρθια τη Γιουνάϊτεντ (video)

Πλούσιο θέαμα είχαν οι χθεσινοί αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ. Ατλέτικο Μαδρίτης και Μαν. Γιουνάϊτεντ αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, σε μία αναμέτρηση που παρακολουθήσατε ζωντανά από το MEGA. Ισόπαλος έληξε και ο αγώνας της Λισαβόνας, ανάμεσα σε Μπενφίκα και Άγιαξ με τελικό σκορ 2-2

Αθλητισμός

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπήκε αποφασισμένη να πάρει σκορ πρόκρισης απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και στο 7ο λεπτό άνοιξε το σκορ με τον Φέλιξ έπειτα από σέντρα του Λόντι. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο ο Βρσάλικο έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Και στο 80’ ο Ελάνγκα μετά την πάσα του Μπρούνο Φερνάντεζ ισοφάρισε πετυχαίνοντας το 500ο γκολ της Γιουνάιτεντ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο 87’ η Ατλέτικο είχε και δεύτερο δοκάρι μετά το σουτ του Γκριζμάν, έτσι οι λογαριασμοί των δύο ομάδων έμειναν ανοικτοί.

Στη Λισαβόνα ο Άγιαξ προηγήθηκε της Μπενφίκα όταν μετά το λάθος του Γκριμάλντο ο Τάντιτς βρέθηκε μόνος προ του Βλαχοδήμου και πλάσαρε υποδειγματικά. Στο 26’ ο Φερτόνχεν κέρδισε τις μάχες μέσα στην περιοχή και ανάγκασε τον Αλέ να σκοράρει στην εστία της ομάδας του ισοφαρίζοντας. Τρία λεπτά αργότερα ο επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού πέτυχε γκολ στο σωστό τέρμα δίνοντας ξανά προβάδισμα στον Άγιαξ. Στο 72’ ο Πάσβερ απέκρουσε το σουτ του Ράμος, αλλά ο Γιάρεμτσουκ καραδοκούσε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...