Παρασκευή
26 Απριλίου 2024

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σ' επαφές με την Αλ Χιλάλ -«Ζαλίζει» το ποσό που του προσφέρουν

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πιθανό το επόμενο καλοκαίρι να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ, όπως αποκαλύπτει σχετικό ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «Mirror»

Αθλητισμός

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αρνήθηκε το καλοκαίρι μια απίστευτη προσφορά από τον σαουδαραβικό σύλλογο, ο οποίος τού πρόσφερε διετές συμβόλαιο, με συνολικές απολαβές κοντά στα 200 εκατ. ευρώ!

Η αραβική ομάδα κατέθεσε προς το φινάλε των μεταγραφών μία εξωπραγματική προσφορά την οποία απέρριψε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως είχε αποκαλύψει το «Athletic».

Τα χρήματα που θα έπαιρνε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άγγιζαν τα 2,3 εκατ. εβδομαδιαίως, όμως δεν ήταν αρκετά για να τον πείσουν.

Η Αλ Χιλάλ, όμως, επιμένει και ελπίζει πως το επόμενο καλοκαίρι θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη μεγάλη αυτή μεταγραφή.

«Ναι μιλάμε με τον Ρονάλντο και αισιοδοξούμε πως το επόμενο καλοκαίρι θα μπορέσουμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της Αλ Χιλάλ, Φαχάντ μπεν Ναφέλ.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τρίποντο για τον Γιάννη: Ο Αντετονκούμπο παντρεύεται με τη Μαράια - Πού θα γίνει ο γάμος

Μετά από την απόκτηση των τριών παιδιών τους ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του Μαράια ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος θα γίνει το καλοκαίρι στην ...

Φόρτωση άρθρων...