Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στη Super League - Οπαδός χτύπησε ποδοσφαιριστή της Βέροιας

Αθλητισμός

Ο Λεβαδειακός πανηγυρίζει την πανηγυρική επιστροφή του στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας ύστερα από τριετή απουσία. Ο Λούκας Πολέτο είχε βάλει σε θέση οδηγού τους «πράσινους» από τον πρώτο αγώνα, στη Βέροια και σήμερα ήταν ένας άλλος αλλοδαπός που «κλείδωσε» την άνοδο για τους «πράσινους».

Ο Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα σκόραρε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων και διασφάλισε τη δεύτερη νίκη των Βοιωτών απέναντι στη «Βασίλισσα του Βορρά», που πλέον θα παίξει απέναντι στη Λαμία σε διπλούς αγώνες (22 και 29/5) για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, απέναντι στους Φθιώτες οι οποίοι θα αγωνιστούν για την παραμονή τους.   

Μετά το νικητήριο γκολ του Μπαρμπόσα στο 90+3', οπαδοί του Λεβαδειακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ένας εξ αυτών χτύπησε τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Στάυρο Πεταυράκη, ο οποίος αποχώρησε με φορείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

 Ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά για δέκα λεπτά και, πλέον, ο Λεβαδειακός κινδυνεύει με τιμωρία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία του Τζόκερ (5+1) στην κλήρωση 2745. Δεν βρέθηκε νικητής και στη δεύτερη κατηγορία (5). Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και τη διαλογή: ...

Φόρτωση άρθρων...