Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

«Ο Μέσι αποφάσισε να πάει στην Ίντερ Μαϊάμι»

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι και το MLS.

Αθλητισμός

Μπορεί οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα να ήταν ευνοϊκές για τους «μπλαουγκράνα», ωστόσο όπως φαίνεται ο Αργεντινός έχει πάρει την απόφασή του και το μέλλον του δεν θα είναι στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή αναφέρουν ότι ο «Pulga», επέλεξε τελικά την Ίντερ Μαϊάμι για να συνεχίζει την καριέρα του, που τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε ξαφνικά επικεφαλής της κούρσας για την υπογραφή του.

Την είδηση αποκάλυψε πρώτος ο Γκιγέμ Μπαλάγκε, Αργεντινός δημοσιογράφος που έχει ιδιαίτερα καλές σχέσεις με τον Μέσι και έχει συγγράψει τη βιογραφία του. Μάλιστα, ο Μέσι έχει ενημερώσει τις άλλες δύο ομάδες που διεκδικούσαν την υπογραφή του γι’ αυτήν την απόφαση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2733 της Πέμπτης. Και στη δεύτερη κατηγορία (5) δεν βρέθηκε τυχερός. Δείτε τους τυχερούς αριθμούς και ...

Φόρτωση άρθρων...