Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ο Μίλτος στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου: H απονομή στον «χρυσό» Τεντόγλου!

Για χάρη του 25χρονου πρωταθλητή ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας στη Βουδαπέστη

Αθλητισμός

Στο στήθος του Μίλτου Τεντόγλου κρεμάστηκε το χρυσό μετάλλιο που κέρδισε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης. 

Οι διοργανωτές έκαναν την απομονή στους νικητές του μήκους πριν από την έναρξη του απογευματινού προγράμματος και για χάρη του Μίλτου Τεντόγλου ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας στη Βουδαπέστη. 

Το χαλκινο μετάλλιο πήρε ο Τάτζεϊ Γκέιλ (8,27μ) και το ασημένιο ο Γέιν Πίνοκ (8,50μ). Μετά από τους δύο αθλητές από την Τζαμάϊκα σειρά πήρε ο Μίλτος Τεντόγλου ο οποίος παρέλαβε το χρυσό μετάλλιο! 

5954016

Ο Μίλτος Τεντόγλου πήρε το μετάλλιό του από τον σπουδαίο άλτη του τριπλούν, Γουίλι Μπανκς και εν συνεχεία ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας.

5954011

Κάτω από το πλατό ήταν πολλά μέλη της ελληνικής αποστολής ανάμεσά τους και ο προπονητής του Τεντόγλου ο Γιώργος Πομάσκι. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίσημο: Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Κόντης

Ο Φατίχ Τερίμ αποχώρησε και ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και επίσημα για τα δύο εναπομείναντα ματς, με το τριφύλλι να ανακοινώνει την πρόσληψη του. ...

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα οπαδών για συγκέντρωση στην Καμάρα παρά την απαγόρευση της αστυνομίας

Παρά την απαγόρευση συναθροίσεων και συγκεντρώσεων οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν συνάντηση το μέση της Κυριακής στις 15:30 στην Καμάρα με σκοπό να μεταβούν στο «Μακεδονία Παλάς» γ...

Φόρτωση άρθρων...