Τρίτη
07 Μαΐου 2024

Ο Μπούργος άλλαξε το κλίμα και έφερε τη νίκη με τον Ολυμπιακό (vid)

Το φινάλε στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος βρήκε τον Άρη να υποχρεώνει τον Ολυμπιακό στην 1η του ήττα και τον ΟΦΗ να γίνεται η έκτη ομάδα των play off. Απομένει πάντως η εκκρεμότητα της αφαίρεσης των 5 βαθμών του ΠΑΣ

Αθλητισμός
Tags: Άρης

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει νέο βασιλιά: τον Χερμάν Μπούργος. Ο Αργεντινός προπονητής ανέλαβε τον Άρη στο ναδίρ και σε λίγες μέρες άλλαξε όλη την ψυχολογία.

Το αποτέλεσμα; Η ομάδα που δεν μπορούσε να πετύχει ούτε ένα γκολ, υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα.

Με τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς να έχουν κάθε λόγο να επευφημούν τον Μπούργος και να προσδοκούν σε μία όμορφη κατάληξη στη σεζόν.

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεχώρισε για το ήθος του, γιατί σε ένα τάιμινγκ που ο ΟΦΗ πανηγύριζε για την είσοδο στα play off, εκείνος θυμήθηκε να επαινέσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, που έμεινε εκτός της διαδικασίας με την ισοπαλία του με τον Βόλο.

Πάντως, δεν έχουν τελειώσει όλα για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκκρεμεί η κατάληξη της έφεσης που είχε καταθέσει για την επιστροφή των πέντε βαθμών που του αφαιρέθηκαν, με την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ να αναμένεται αύριο.

Η κλήρωση των play off έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη και η εκκρεμότητα με την έκτη ομάδα που θα πάρει μέρος, πρέπει να διευθετηθεί μέχρι τότε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώτη νίκη στην Formula 1 για τον Νόρις

Ο Λάντο Νόρις πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Formula 1, στο GP του Μαϊάμι, την οποία και πήρε με μια εξαιρετική εμφάνιση σε συνδυασμό με το… σκριν από το όχημα ασφαλείας.

Φόρτωση άρθρων...