Τρίτη
07 Μαΐου 2024

O Mπούργος ενεργοποιεί τον... Μήτρογλου

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης στο γκολ, αλλά και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των "κίτρινων" ενδεχομένως να παίξουν ρόλο στην… επανενεργοποίηση του Κώστα Μήτρογλου!

Αθλητισμός
Tags: Άρης

Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Άρης στο γκολ, αλλά και η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία των “κίτρινων” ενδεχομένως να παίξουν ρόλο στην… επανενεργοποίηση του Κώστα Μήτρογλου!

Ο έμπειρος επιθετικός ελπίζει σε μια δεύτερη ευκαιρία και είναι διατεθειμένος να περάσει από νέες… εξετάσεις, προκειμένου να πείσει τον Μπούρκγος ότι αξίζει μια θέση στα πλάνα. Παράλληλα ο νέος προπονητής του Άρη θέλει να δώσει την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ της ομάδας του για να δείξουν την αξία τους και η περίπτωση του Μήτρογλου δεν είναι εξαίρεση.

Θυμίζουμε ότι ο Μήτρογλου είναι “παροπλισμένος” από την αρχή της σεζόν και η τελευταία του συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι του Άρη ήταν στις 22 Ιουλίου του 2021 στο ευρωπαϊκό ματς με την Αστάνα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώτη νίκη στην Formula 1 για τον Νόρις

Ο Λάντο Νόρις πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Formula 1, στο GP του Μαϊάμι, την οποία και πήρε με μια εξαιρετική εμφάνιση σε συνδυασμό με το… σκριν από το όχημα ασφαλείας.

Φόρτωση άρθρων...