Τρίτη
16 Απριλίου 2024

Ο Μπουρλά και ο Σχοινάς παρακολούθησαν τον Άρη μαζί με τον Καρυπίδη

Μαργαρίτης Σχοινάς και Αλμπερτ Μπουρλά ήταν παρόντες χθες στο "Βικελιδης" και παρακολούθησαν τον αγώνα του Άρη μαζί με τον Θοδωρή Καρυπίδη

Αθλητισμός

Δύο ξεχωριστές παρουσίες ήταν χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και παρακολούθησαν το παιχνίδι του Άρη με την Μακάμπι Τελ Αβίβ. 

Ο λόγος για τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτη Σχοινά και τον CEO της φαρμακοβιομηχανίας, Phizer, Αλμπερτ Μπουρλά. Και οι δύο τους ήταν καλεσμένοι του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Θοδωρή Καρυπίδη και με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν τα το παιχνίδια αλλά και για άλλα ζητήματα, ενώ έμειναν εντυπωσιασμένοι με την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο.

Μάλιστα, στην συζήτησή που είχαν με τον Θοδωρή Καρυπίδη αντάλλαξαν απόψεις για τον αγώνα, με τον γνωστό για την οπαδική του προτίμηση στον Άρη, Μαργατίρη Σχοινά να στέκεται στην αμυντική λειτουργία της ομάδα. Ο Μπουρλά από την άλλη πλευρά έμεινε εντυπωσιασμένος από την τεχνική κατάρτιση των παικτών. 

Εκτός της συζήτησης με τον Θοδωρή Καρυπίδη, οι δύο τους είχαν τετ-α-τετ και με την Ειρήνη Καρυπίδη

Στο τέλος του αγώνα, ο Μπουρλά έκανε λόγο για έναν άδικο αποκλεισμό της ελληνικής ομάδας και υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί και πάλι το γήπεδο του Άρη για να παρακολουθήσει ένα ματς.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...