Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στον τελικό (video)

Ο Ολυμπιακός έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στην ΑΕΚ, αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη με 76-70 και την πρόκριση στον τελικό του Final 4, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός

Την πρόκριση στον τελικό του Final 4 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός.

Οι Ερυθρόλευκοι μπορεί να έκαναν τα εύκολα – δύσκολα απέναντι στην μαχητική ΑΕΚ, αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 76-70 και μαζί το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Final 4 του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό (20/2, 17:00).

Οι Πειραιώτες στην αρχή της τέταρτης περιόδου προηγήθηκαν με 60-42, αλλά χαλάρωσαν και έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να μειώσει σε 66-61. Εκεί, όμως, μίλησε η εμπειρία και η ποιότητα των παικτών του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να παίρνει τη νίκη και να σφραγίζει το μεγάλο ραντεβού με τους Πράσινους.

Πρωταγωνιστές για τους νικητές ήταν οι Σάσα Βεζένκοφ και Κώστας Παπανικολάου, με τον πρώτο να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ και τον δεύτερο με 16 πόντους και πετυχαίνοντας καθοριστικά καλάθια. Από εκεί και πέρα, 12 πόντους είχε ο Σλούκας και 11 ο Μάρτιν. Από την ΑΕΚ, 26 είχε ο Χάμερ και 18 ο Φλιώνης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...