Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 5-2 τη Μπάτσκα Τόπολα και συνεχίζει στην Ευρώπη

Το «εισιτήριο» για τα playoffs του Europa Conference League πήρε ο Ολυμπιακός. 

Οι «ερυθρόλευκοι» συνέτριψαν 5-2 τη Μπάτσκα Τόπολα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για την έκτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και κατέλαβαν την τρίτη θέση του πρώτου ομίλου.

Η πειραϊκή ομάδα θα διεκδικήσει μία θέση στους «16» του Conference League μέσω των playoffs.

Δύο γκολ ο Ποντένσε και από ένα οι Ελ Κααμπί και Ελ Αραμπί. Σκόραρε και ο Ρέτσος στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, αλλά χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Ίλιτς.

Οι «ερυθρόλευκοι» ξέσπασαν την Μπάτσκα Τόπολα, την οποία νίκησαν με 5-2 στο πλαίσιο της 6ης (τελευταίας) αγωνιστικής του 1ου ομίλου στο Europa League και τερμάτισαν τρίτοι, αφήνοντας τελευταίους τους Σέρβους που αρκέστηκαν στον ένα βαθμό που απέσπασαν από την πειραϊκή ομάδα στην έδρα τους.

Ο Ολυμπιακός ήταν ούτως ή άλλως το φαβορί απέναντι στην αποψινή αντίπαλό του και δεν πρόδωσε τα προγνωστικά. Με ασφυκτική πίεση από το ξεκίνημα έπνιξε τους παίκτες του Λάζετιτς και απλοποίησε τα πράγματα από το πρώτο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο προηγήθηκε με 3-0 βάζοντας το νερό στο αυλάκι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόη, Ορτέγκα, Έσε (72΄ Καρβάλιο), Καμαρά (86΄ Ρίτσαρντς), Ποντένσε, Φορτούνης (72΄ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (64΄ Μπιέλ), Ελ Κααμπί (64΄ Ελ Αραμπί)

ΜΠΑΤΣΚΑ ΤΟΠΟΛΑ (Ζάρκο Λάζετιτς): Ίλιτς, Κρστιτς, Στόγιτς, Τσάλουσιτς (87΄ Βλαλούκιν), Πέτροβιτς (56΄ Σος), Σβέτκοβιτς, Ράντιν (55΄ Βούλιτς), Κούβελιτς, Ντάκοβατς, Τσίρκοβιτς (72΄ Στάνιτς), Μιλοβάνοβιτς (55΄ Ράκονιατς)

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το πανό για τον Μελισσανίδη που κατέβηκε από τις κερκίδες της Τούμπας - Γιατί καθυστέρησε το ντέρμπι δέκα λεπτά (photo)

Με 11 λεπτά καθυστέρηση η σέντρα στην Τούμπα, καθώς είχαν ανέβει δύο πανό με αναφορά στη δολοφονία Κατσούρη, την ΑΕΚ και τον Μελισσανίδη και ο διαιτητής δεν ξεκινούσε το ματς αν δε...

Φόρτωση άρθρων...