Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Ο Παναθηναϊκός και η νίκη… τίτλου

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον… «κακό του δαίμονα» ΠΑΟΚ, καθώς δεν κατάφερε να τον κερδίσει στις δυο φετινές εντός έδρας μονομαχίες

Αθλητισμός

Με τον «κακό του δαίμονα» ΠΑΟΚ θα κοντραριστεί απόψε στις 18:00 (Cosmote Sport 2) ο Παναθηναϊκός, για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Super League 1.

«Κακός δαίμονας» γιατί οι «πράσινοι» δεν μπορούν να τον κερδίσουν στο γήπεδο της Λεωφόρου με χαρακτηριστικά τα δύο φετινά παιχνίδια, ένα για το πρωτάθλημα και ένα για το κύπελλο. Στο πρώτο, αυτό για την κανονική περίοδο, ο Γερεμέγεφ έσωσε τους «πράσινους» διαμορφώνοντας το 2-2, ενώ στο κύπελλο ο Παναθηναϊκός έχασε 1-2 στην παράταση και χρειάστηκε τα πέναλτι για να πάρει μία πρόκριση θρίλερ με ήρωα τον Nτραγκόφσκι.

Στο αποψινό παιχνίδι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για να μην πεταχτεί στα σκουπίδια το σπουδαίο διπλό της πρεμιέρας στην έδρα του Ολυμπιακού.

Στα της ενδεκάδας, ο Φατίχ Τερίμ έχει καταλήξει στη χρησιμοποίηση του Τζούριτσιτς από την αρχή του αγώνα αντί του καταπονημένου Τάσου Μπακασέτα.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μλαντένοβιτς, ο οποίος θα πάρει ανάσες και θα αντικατασταθεί στα αριστερά της άμυνας από τον Χουάνκαρ.

Ο Τούρκος προπονητής δεν θέλει να μετακινήσει τον Μπερνάρντ από τα αριστερά, αφού βλέπει ότι ο Βραζιλιάνος αποδίδει καλύτερα εκεί, κάτι που σημαίνει πως ο Μαντσίνι δεν θα βρίσκεται τελικά στο αρχικό σχήμα.

Κατά τα λοιπά, ο Ντραγκόφσκι θα είναι στο τέρμα, ο Κώτσιρας δεξιά στην άμυνα με δίδυμο στόπερ, μετά από καιρό, τους Γεντβάι και Αράο, οι Πέρεθ και Τσέριν θα είναι στον άξονα, με τους Μπερνάρ και Παλάσιος στα «φτερά» της επίθεσης και τον Ιωαννίδη μοναδικό προωθημένο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...