Τρίτη
03 Φεβρουαρίου 2026

O Παναθηναϊκός νίκησε 2-1 τη Στουρμ Γκρατς και ελπίζει για 8αδα

Μία σημαντική νίκη πέτυχε ο Παναθηναϊκός και αύξησε τις ελπίδες του για απευθείας πρόκριση στους «16» του Europa League. 

Οι «πράσινοι» επικράτησαν 2-1 της Στουρμ Γκρατς στο Ολυμπιακό Στάδιο για την πέμπτη αγωνιστική της League Stage του Europa League. 

Το «τριφύλλι» βρίσκεται στη 14η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, έχοντας απολογισμό τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Ο Σφιντέρσκι άνοιξε το σκορ στο 18’ για τον Παναθηναϊκό, ενώ η αυστριακή ομάδα ισοφάρισε με ένα τρομερό γκολ του Κιτεϊσβίλι στο 34’. Με γκολ του Ντάβιντε Καλάμπρια στο 74’ οι «πράσινοι» πήραν τη νίκη. 

Ο Ράφα Μπενίτεθ διαχειριστηκε με μεγάλη επιτυχία τα προβλήματα, η ομάδα του δεν κινδύνευσε καθόλου και η ισοφάριση ήρθε από ένα ασύληπτο γκολ του Κιτεϊσβίλι.

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Τουμπά, Πάλμερ, Ίνγκασον, Καλάμπρια (80' Kώτσιρας), Μπακασέτας (85' Μλαντένοβιτς), Τσέριν, Τετέ (65' Τσιριβέγια), Ζαρουρί, Τζούρισιτς, Σφιντέρσκι (65' Πάντοβιτς).

Στουρμ Γκρατς: Κρίστενσεν, Κάριτς, Μίτσελ(46' Μάλιτς), Γκέιχοφερ, Αϊβού, Στάνκοβιτς, Τσουκουάνι, Ρόζγκα (61' Καγιόμπο), Γιάτα (78' Γρκγιτς), Κιτεϊσβίλι (74' Χοντλ), Μαλόουν (61' Χόρβατ).

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Δύσκολη επικράτηση του Παναθηναϊκού στη Γαλλία

Η Βιλερμπάν έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό αλλά το «τριφύλλι» έφυγε με τη νίκη από τη Γαλλία. Οι «πράσινοι» επικράτησαν 79-78 της Βιλερμπάν στη Λυών, για την 25η αγωνιστική της Eur...

Φόρτωση άρθρων...