Τη δεύτερη νίκη του στο Europa League πανηγύρισε ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του βορρά» του βορρά συνέτριψε 4-0 τη Γιουνγκ Μπόις στην Τούμπα στη Θεσσαλονίκη, για την τέταρτη αγωνιστική της League Phase του Europa League.
Το σκορ άνοιξε για τον ΠΑΟΚ στο 54΄ ο Μπιάνκο, ενώ ο Γιακουμάκης έκανε το 2-0 στο 67΄. Το 3-0 σημείωσε ο Κωνσταντέλιας στο 72΄, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε o Μπάμπα στο 76΄.
Η ελβετική ομάδα έπαιζε με δέκα παίχτες από το 6΄ λόγω της αποβολής του Γκίγκοβιτς και οι «ασπρόμαυροι» το εκμεταλλεύτηκαν και πήραν μία ευρεία νίκη.
Οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας του Europa League με 7 βαθμούς, έχοντας απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσιφτσής, Κένι, Βολιάκο, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Μπιάνκο (66’ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ (62’ Ζίβκοβιτς), Κωνσταντέλιας (79’ Πέλκας), Τάισον (79’ Ιβανούσετς), Γιακουμάκης (79’ Τσάλοφ)
Γιουνγκ Μπόις (Χεράρντο Σεοάνε): Κέλερ, Ζαντζάμ, Ζουκρού, Βιρτζίνιους (46’ Μοντέιρο), Κόρδοβα (75’ Μπεντία), Σάντσες (66’ Πεχ), Φάσναχτ (74’ Κόλεϊ), Γιάνκο (88’ Άντριους), Λάουπερ, Γκιγκόβιτς, Ραβελόσον.
Διπλό πρόκρισης ο Παναθηναϊκός στο Μάλμε: 1-0 με τον Τζούρισιτς
Γλύτωσε τον βαθμό στο φινάλε η ΑΕΚ: 1-1 με Σάμροκ
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις