Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι 2-1 επί του Παναθηναϊκού με εντυπωσιακή ανατροπή

Αθλητισμός

Σπουδαία νίκη με εντυπωσιακή ανατροπή στο ντέρμπι της Τούμπας για τον ΠΑΟΚ, που επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού με 2-1, φέρνοντας τα… πάνω-κάτω μέσα σε διάστημα 11 λεπτών στο τέλος του παιχνιδιού.

. Ο ΠΑΟΚ αναπτερώθηκε με πολύ καλή απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο όταν πέτυχε και τα γκολ της νίκης ενώ ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε τρίτη στη σειρά ήττα στο πρωτάθλημα.

Πολύ νωρίς στο ντέρμπι ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα. Ήταν το 6′ όταν ο Παλάσιος ξεπέρασε την αντίσταση του οπισθοχωρημένου Αντριγια Ζίβκοβιτς και με γωνιακό σουτ κάρφωσε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πασχαλάκη για να κάνει το 0-1.

Το γκολ αυτό σταθεροποίησε την αυτοπεποίθηση των “πράσινων” ενώ ο ΠΑΟΚ αναζήτησε στη συνέχεια την αγωνιστική του ταυτότητα.

Στο 28′ ο Πασχαλάκης αποσόβησε δεύτερο γκολ με έγκαιρη επέμβαση, σε ωραία κεφαλιά του Λούνκβιστ, στη συνέχεια όμως της φάσης ο Λετονός διαιτητής χρειάστηκε το VAR για πιθανή περίπτωση πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού που όμως δεν επιβεβαιώθηκε.

Στην επανάληψη ο Λουτσέσκου επιστράτευσε τον Μπίσεσβαρ αντί του αφανούς Τόμας Μουργκ περιμένοντας καλύτερα αποτελέσματα.
 
Στο 77′ όμως ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του Ινγκασον σε μία στιγμή συνολική σύγχυσης στα καρέ του Παναθηναϊκού όπου κάνεις αμυντικός ούτε και ο Μπρινιόλι, δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα και ο Ισλανδός από κοντά με αριστερό πλασέ πέτυχε το 1-1.
 
Στο 88′ ολοκληρώθηκε η ανατροπή για τον ΠΑΟΚ όταν ο Σάστρε με ένα πολύ δυνατό μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπρινιόλι και στη συνέχεια μέσα από τη γραμμή τέρματος για να γίνει το 2-1.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λετονός διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Μιτρίτσα από τον Σάντσες το οποίο ανακάλεσε με την βοήθεια της εικόνας από το VAR.  

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...