Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

«Ο Τσιμίκας στους υπό παραχώρηση παίκτες στη Λίβερπουλ»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Liverpool Echo», ο Κώστας Τσιμίκας είναι από τους παίκτες που βρίσκονται κοντά στην έξοδο από τη Λίβερπουλ το καλοκαίρι

Αθλητισμός

«Σεισμό» προκαλεί δημοσίευμα της «Liverpool Echo» για τον Κώστα Τσιμίκα και το μέλλον του στη Λίβερπουλ την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ του Μέσου που ειδικεύεται σε θέματα της Λίβερπουλ αναφέρει πως ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ είναι από τους παίκτες που ενδέχεται να αποχωρήσουν από τους «Reds» το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η αναφορά για τον Τσιμίκα

«Ο Κώστας Τσιμίκας υπέγραψε νέο μακροπρόθεσμο συμβόλαιο τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά η απόδοσή του έχει πέσει μετά τον τραυματισμό στον ώμο νωρίτερα φέτος, με τον «ικανό να παίξει σε πολλές θέσεις» Τζο Γκόμεζ να έχει πάρει σημαντικό ρόλο πλέον στο ρόστερ. Η ικανότητα του Γκόμεζ να παίζει σε πολλές θέσεις σίγουρα θα αναγνωριστεί από τον Σλοτ, αφήνοντας τον Τσιμίκα δυνητικά ευάλωτο», αναφέρει μεταξύ άλλων για τον 27χρονο μπακ τον εν λόγω δημοσίευμα.

Άλλα επτά ονόματα συμπληρώνουν την οκτάδα των, υπό παραχώρηση, ποδοσφαιριστών από τον αγγλικό σύλλογο, με μερικά από αυτά σίγουρα να εκπλήσσουν. Με την έλευση του Άρνε Σλοτ να προμηνύει σαρωτικές αλλαγές στη Λίβερπουλ από του χρόνου…

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...