Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Οι νόμοι στη Σαουδική Αραβία δεν ισχύουν για τον Ρονάλντο

Η Σαουδική Αραβία ετοιμάζεται να… ξεχάσει νόμο περί γάμου για ζευγάρια που συζούν για λογαριασμό του Κριστιάνο Ρονάλντο και της συντρόφου του, Χεορχίνα Ροντρίγκες

Αθλητισμός

Δεν του πρόσφεραν μόνο ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αλλά τώρα ετοιμάζονται να κάνουν τα στραβά μάτια και σε ό,τι αφορά δικούς τους νόμους που ισχύουν εδώ και χρόνια στη χώρα. 

Ο λόγος για τη Σαουδική Αραβία, η οποία για χάρη του Κριστιάνο Ρονάλντο, θα… ξεχάσει τον νόμο περί γάμου απαγορεύει στα ζευγάρια που δεν είναι παντρεμένα να ζουν μαζί. 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται ήδη στη χώρα, παρουσιάστηκε με κάθε επισημότητα από την Αλ Νασρ με την σύντροφό του και τα παιδιά του στο πλευρό του και πλέον μετράει αντίστροφα για την πρώτη του εμφάνιση με την κυανοκίτρινη φανέλα. 

Κανονικά δεν θα επιτρεπόταν στον Ρονάλντο και την Χεορχίνα να ζήσουν στην ίδια στέγη, από τη στιγμή που δεν είναι παντρεμένοι, αλλά το ρεπορτάζ του «Sport» επικαλούμενο πληροφορίες του EFE (ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων) υποστηρίζει πως ο ποδοσφαιριστής λόγω της ιδιότητάς του μοιάζει εξαιρετικά απίθανο να τιμωρηθεί απ’ αυτό τον νόμο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...