Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Οι πέντε «Έλληνες» που θα παίξουν στα νοκ άουτ του Κατάρ

Οι Κορεάτες Ουϊτζό και Ινμπόμ Χουάνγκ, ο Σενεγαλέζος Σισέ, ο Πολωνός Σιμάνσκι κι ο Κροάτης Βίντα απαρτίζουν την πεντάδα παικτών της Super League που παραμένει στην Ντόχα.

Αθλητισμός

Η φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου ολοκληρώθηκε. Το πρώτο σκέλος του Μουντιάλ του Κατάρ αποδείχθηκε τρομερό, καθώς οι εκπλήξεις έγιναν, με τη συνέχεια να αναμένεται ακόμα πιο «τρελή» και τη δράση να συνεχίζεται χωρίς σταματημό.

Λίγες μόλις ώρες μετά την οριστική ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων, σειρά παίρνουν επιτέλους τα νοκ άουτ. Εκεί όπου θα δώσουν το «παρών» και πέντε… Έλληνες.

Πέντε ποδοσφαιριστές από το πρωτάθλημα της Super League κατάφεραν να εξασφαλίσουν με τις ομάδες τους, την παρουσία τους στα νοκ άουτ του φετινού Μουντιάλ. Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού και δύο της ΑΕΚ.

Η Νότια Κορέα ήταν μια από τις μεγάλες εκπλήξεις των ομίλων, καθώς κατάφερε να προκριθεί την τελευταία στιγμή, με τους δύο Χουάνγκ του Ολυμπιακού να δίνουν παράταση στην παραμονή τους στο Κατάρ. Εκεί όπου θα παραμείνει για μερικές ημέρες ακόμα τουλάχιστον και ο Σισέ ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Αγγλία με την εθνική Σενεγάλης.

Από εκεί και πέρα, ο Βίντα θα δώσει επίσης το «παρών» στη φάση των «16», καθώς η Κροατία θα αντιμετωπίσει την Ιαπωνία. Τέλος, πιο δύσκολο φαντάζει το έργο του Ντάμιαν Σιμάνσκι, καθώς η Πολωνία έχει μπροστά της τη Γαλλία.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2742 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκαν 4 τυχεροί που κερδίζουν από 100.000 ευρώ. Δείτ...

Φόρτωση άρθρων...