Πέμπτη
16 Μαΐου 2024

Όλα τα γκολ των χθεσινοβραδινών παιχνιδιών των ελληνικών ομάδων (videos)

Μία νίκη και τρεις ισοπαλίες στα τέσσερα ματς για τους εκπροσώπους της Ελλάδας στη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων των Europa League και Europa Conference League

Αθλητισμός

Δεύτερη αγωνιστική στους ομίλους του Europa League, δεύτερη φορά που η διαιτησία στερεί από τον Ολυμπιακό αυτό που δικαιούνταν.

Όπως και την πρώτη αγωνιστικής, η διαιτησία με το «έτσι θέλω» στέρησε από τον Ολυμπιακό αυτό που δικαιούνταν – Ανύπαρκτη η κόκκινη που έδωσε ο διαιτητής Μπενουά Μπαστιάν στο 71’ στον Ντόι.

Κουλιεράκης ο «λυτρωτής» του ΠΑΟΚ…

Με buzzer beater του παραλίγο μοιραίου Κουλιεράκη στο 92', ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 2-1 επί της Άιντραχτ στην Τούμπα έκανε το 2Χ2

Σε ένα ματς που δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ο Παναθηναϊκός άντεξε την πίεση μένοντας ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός άντεξε στην πίεση της Μακάμπι Χάιφα και κατάφερε να πάρει έναν… χρυσό βαθμό, μένοντας στο 0-0.

Η ΑΕΚ έμεινε και πάλι πίσω στο σκορ με το πέναλτι του Μπεργκβάιν απέναντι στον Άγιαξ, όμως πάλεψε, ισορρόπησε το ματς, έχασε ευκαιρίες και τελικά με την κεφαλιά… δυναμίτη του Βίντα στο 74′ πήρε το βαθμό της ισοπαλίας (1-1).

Τεράστια εμφάνιση από τον Στάνκοβιτς που κράτησε την «Ένωση» με σημαντικές αποκρούσεις, με τους «κιτρινόμαυρους» να χάνουν λίγο πριν τις καθυστερήσεις μοναδική ευκαιρία για να πάρουν το ματς.

Πλέον και με αυτόν τον βαθμό η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα φιγουράρει στην πρώτη θέση του ομίλου και συνεχίζει να ονειρεύεται την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2754 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκε 1 τυχερός που κερδίζει 100.000 ευρώ. Δείτε του...

Φόρτωση άρθρων...