Παρασκευή
17 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός: Ανανέωσε τον Ελ Αραμπί και «φουλάρει» ενόψει της νέας σεζόν (vid)

Την μεταγραφική τους ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν, εντείνουν οι ομάδες της Super League. Ο Ολυμπιακός μετά την ανανέωση του Ελ Αραμπί σχεδιάζει τις επόμενες κινήσεις του, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει σε προτεραιότητα την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός φουλάρει σε όλα τα μέτωπα για να καλύψεις τις ανάγκες του ρόστερ του. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, έρχονται άμεσα και άλλες κινήσεις, την ώρα που ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρχίσει το «σκανάρισμα» της Μακάμπι Χάιφα.

Ο Παναθηναϊκός έχει σε προτεραιότητα την ενίσχυση της επίθεσης του και κοιτάζει εντός και εκτός συνόρων. Η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo» γράφει ότι οι πράσινοι ενδιαφέρονται για τον 33χρονο Αλγερινό επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ισλάμ Σλιμανί. Στο Τριφύλλι έχει προταθεί και ο πρώην στράικερ του ΠΑΟΚ, Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος ανήκει στην αγγλική Μίντσεμπρο.

Στην ΑΕΚ, κρίσιμες είναι οι επόμενες μέρες για την έκβαση της μεταγραφής του Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός μεσοεπιθετικός ολοκλήρωσε τις διεθνείς υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του και αναμένεται να πάρει τις αποφάσεις του. Η Ένωση έχει καταθέσει πρόταση για δανεισμό με οψιόν αγοράς και περιμένει τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.

Ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο με ένα μικρό βίντεο-αφιέρωμα, με το οποίο ευχαρίστησε τον Ισπανό στόπερ για την προσφορά του στους «ασπρόμαυρους».

Ο Άρης θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην πόλη Σοχάου της Αυστρίας και την 1η Ιουλίου θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση το Αμβούργο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τζακ ποτ στο Τζόκερ – Οι τυχεροί αριθμοί

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην πρώτη κατηγορία (5+1) του Τζόκερ στην κλήρωση 2754 της Πέμπτης. Στη δεύτερη κατηγορία (5) αναδείχθηκε 1 τυχερός που κερδίζει 100.000 ευρώ. Δείτε του...

Φόρτωση άρθρων...