Τρίτη
14 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός: Αρχίζει η «ερυθρόλευκη» αντεπίθεση για τη δικαίωση - Κατέθεσε την έφεση για την τιμωρία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός αρχίζει την αντεπίθεσή του για την απόφαση-σκάνδαλο της τιμωρίας του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Οπως αναμενόταν κατέθεσε την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης και θα το πάει μέχρι τέλους

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός περίμενε να βγει το περιβόητο σκεπτικό της απόφασης κάτι που έγινε χθες, αναφορικά με το διακοπέν ντέρμπι στο Καραϊσκάκη και την τιμωρία του Πειραιωτών.

Θυμίζουμε πως στο σκεπτικό-τραγέλαφος, γίνεται λόγος για σωματική βλάβη του Χουάνκαρ, με την κ.Σταμολέκα εκτός από το ρόλο του αθλητικού δικαστή να γίνεται… και γιατρός! Αυτό που δεν προέκυψε από τον γιατρό του ντέρμπι και τις εξετάσεις, προέκυψε στο σκεπτικό της κ.Σταμολέξα που έσφαξε στο γόνατο τον Ολυμπιακό επειδή έκρινε πως ο Χουάνκαρ υπέστη βλάβη, άσχετα αν κάτι τέτοιο δεν αποδεικνύεται πουθενά! Και κάπως έτσι βγήκε μία απόφαση-σκάνδαλο!

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε τη Δευτέρα ξεκαθάρισε πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να δικαιωθεί αλλιώς θα ναρκοθετηθεί το πρωτάθλημα!

Μία μέρα μετά, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν την έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης. Πιο συγκεκριμένα, την κατέθεσαν στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ και πλέον περνάμε στη φάση της εκδίκασης σε δεύτερο βαθμό.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...