Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός: Δυνατό τεστ κόντρα στη Σλάβια Πράγας – Πρώτη γεύση από Ζινκερνάγκελ

Το τέταρτο φιλικό παιχνίδι του επί αυστριακού εδάφους θα δώσει σήμερα ο Ολυμπιακός απέναντι στη Σλάβια Πράγας (19:00, Cosmote Sport 1)

Αθλητισμός

Τεστ Νο 4 για τον Ολυμπιακό απόψε στην Αυστρία.

Οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν τη Σλάβια Πράγας (19:00, Cosmote Sport 1) στο πλαίσιο των φιλικών αγώνων που δίνουν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους στην Αυστρία.

Ένα από τα πιο δυνατά τεστ για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι στιγμής στις τρεις πρώτες αναμετρήσεις απέναντι σε Ριντ, (κυρίως) Φορτούνα και Κρακόβια.

Ο πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δοκιμάσει διάφορες αλλαγές και στο σχηματισμό αλλά και στα πρόσωπα, με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού πάντως να έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ.

Ο δανός εξτρέμ προπονείται σε πολύ καλό βαθμό και δείχνει από την αρχή ότι βρίσκεται σε εξαιρετική φυσική κατάσταση.

Ο 29χρονος αναμένεται να δώσει το «παρών» και να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δίνοντας έτσι μια πρώτη γεύση των δυνατοτήτων του.

Στην Αυστρία βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί σε ένα από τα δύο (ή και στα δύο) τελευταία φιλικά παιχνίδια επί αυστριακού εδάφους, με Αρμίνια Μπίλεφελντ (1/7) και Σάλτσμπουργκ (2/7).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...