Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

Ολυμπιακός: Δυνατό «τεστ» με την Άλκμααρ μπροστά στον κόσμου του

Ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με την Άλκμααρ θα δώσει σήμερα (9/7, 20:30) ο Ολυμπιακός που φιλοξενεί την ολλανδική ομάδα στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Αθλητισμός

Στην τελική ευθεία για τα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα στο πλαίσιο των προκριματικών του Champions League έχει μπει ο Ολυμπιακός.

Αφού ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στην Αυστρία, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να δώσει το πιο δυνατό φιλικό παιχνίδι του, εν όψει και των αναμετρήσεων με την ισραηλινή ομάδα. Οι Ερυθρόλευκοι θα υποδεχτούν στο «σπίτι» τους, στο «Γ. Καραϊσκάκης» σήμερα (9/7, 20:30) την Άλκμααρ, σε ένα παιχνίδι που θα έχει τον χαρακτήρα της πρόβας τζενεράλε.

Πρόκειται για έναν φιλικό αγώνα, από τον οποίο θα βγουν και πολλά συμπεράσματα για τους Ερυθρόλευκους και κυρίως για τον Πέδρο Μαρτίνς που ετοιμάζεται για τα προκριματικά του Champions League.

Ο Πορτογάλος θέλει να δει πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του και να τσεκάρει παράλληλα και τον βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκονται όλοι, τη δεδομένη στιγμή.

Ο Μαρτίνς αναμένεται να ξεκινήσει με τους πιο «έτοιμους» και ενδέχεται να δοκιμάσει και πράγματα τα οποία σκέφτεται να κάνει και κόντρα στη Μακάμπι.

Αυτό πάντως δεν θα είναι το τελευταίο φιλικό του Ολυμπιακού, καθώς ακολουθεί εκείνο με τον Άρη, στη Θεσσαλονίκη, τη Δευτέρα (11/7, 21:00).

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αρνητικός ο Παναθηναϊκός για τελικό στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρια για κάθε ομάδα

Ο Αχιλλέας Μπέος κατά την αποχώρησή του από την ΕΠΟ τόνισε πως ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε την αρνητική θέση του Παναθηναϊκού για τελικό Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό με 4.000 εισιτήρ...

Φόρτωση άρθρων...