Σαββάτο
18 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός: Έρχεται πρόγραμμα «φωτιά» με ημιτελικό Conference και τρία ελληνικά ντέρμπι σε 240 ώρες

Ο Ολυμπιακός από τις 22:00 της 9ης Μαΐου μέχρι την ίδια ώρα της 19ης του μηνός θα αντιμετωπίσει Αστον Βίλα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό - Κατά μέσο όρο θα παίζει ένα ματς-φωτιά κάθε 2,5 ημέρες

Αθλητισμός

Τις «μπαταρίες» τους καλούνται να «γεμίσουν» στον Ολυμπιακό, καθώς από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας και σε «κολλητό» χρονικό διάστημα καλούνται να δώσουν τέσσερα τεράστιας σημασίας παιχνίδια, όλα τους «τελικοί» και κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους. Όπου σε αυτά θα κριθούν οι κόποι μιας ολόκληρης σεζόν, αφού την παρούσα στιγμή οι «ερυθρόλευκοι» διεκδικούν την παρουσία τους στον τελικό του Conference League και παράλληλα βρίσκονται μέσα στο «κυνήγι» του εγχώριου τίτλου.

Το αν θα πετύχουν και τους δύο στόχους τους ή τον έναν ή και κανέναν θα αποσαφηνιστεί άμεσα και μετά την ολοκλήρωση ενός πολύ απαιτητικού προγράμματος που τους περιμένει.

Η εκκίνησή του θα δοθεί στις 22:00 της 9ης Μαΐου οπότε και θα υποδεχθούν την Αστον Βίλα και η καρό του σημαία θα πέσει την ίδια ώρα της 19ης του μηνός, όπου και πάνω-κάτω θα ολοκληρωθεί το ντέρμπι του με τον Παναθηναϊκό για την 10η και τελευταία αγωνιστική των Play Off της Stoiximan Super League.

Σε αυτό το διάστημα μεσολαβούν 10 ημέρες και οι Πειραιώτες καλούνται να «υπερασπιστούν» το 4-2 που κέρδισαν χθες (2/5) το club της Premier League και να πάρουν το «εισιτήριο» για τον final του Conference και παράλληλα να κάνουν το 3Χ3 στη λίγκα, εξέλιξη που θα τους στέψει πρωταθλητές ανεξαρτήτως τα άλλα εγχώρια αποτελέσματα.

Πιο συγκεκριμένα θα κοντραριστούν κατά σειρά με Αστον Βίλα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό και το μόνο «ενθαρρυντικό» για εκείνους, επί χάρτου τουλάχιστον, είναι πως θα κληθούν να κάνουν μόλις ένα ταξίδι, αφού η ευρωπαϊκή τους αναμέτρηση και το ντέρμπι με την Ενωση θα διεξαχθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης», αυτό με το «τριφύλλι» στη Λεωφόρο και ενδιάμεσα θα παίξουν στην Τούμπα.

Ετσι σε διάστημα 240 ωρών περιμένουν τον Ολυμπιακό τρία εγχώρια ντέρμπι, μία μετακίνηση πήγαινε-έλα στη Θεσσαλονίκη και ένας ευρωπαϊκός ημιτελικός! Κατά μέσο όρο θα παίζει ένα τεράστιο ματς κάθε 60 ώρες που αντιστοιχούν σε 2,5 ημέρες!

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

Πέμπτη, 9 Μαΐου

Ολυμπιακός-Αστον Βίλα, 22:00

Κυριακή, 12 Μαΐου

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, 20:00

Τετάρτη, 15 Μαΐου

Ολυμπιακός-ΑΕΚ, 20:00

Κυριακή, 19 Μαΐου

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, 20:00

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επίσημο: Προπονητής του Παναθηναϊκού ο Κόντης

Ο Φατίχ Τερίμ αποχώρησε και ο Χρήστος Κόντης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και επίσημα για τα δύο εναπομείναντα ματς, με το τριφύλλι να ανακοινώνει την πρόσληψη του. ...

Φόρτωση άρθρων...