Παρασκευή
10 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 3-2: Και η πρόκριση θα είναι «ερυθρόλευκη»

Σε μία τρομερή ευρωπαϊκή βραδιά, ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κυρίαρχος στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και «γονάτισε» τη Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι όμως δεν παράτησαν το ματς και δικαιώθηκαν, βρίσκοντας δύο γκολ, μετατρέποντας το ζευγάρι σε… ροντέο

Αθλητισμός

Το παιχνίδι της ζωής τους έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» για μία ώρα απέναντι στη Φενέρ, τη φιλοδώρησαν με τρία γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο, ωστόσο, ένα 6λεπτο μπλακάουτ, επέτρεψε στην τουρκική ομάδα να πετύχει δύο γκολ και να πάρει γερή ανάσα ενόψει του επαναληπτικού της ερχόμενης Πέμπτης.

Φορτούνης, Γιόβετιτς και Τσικίνιο βρήκαν το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα, ωστόσο, ένα 6λεπτό αδράνειας και μια -ακόμη- επιπολαιότητα του Ρέτσου έδωσαν οξυγόνο στους Τούρκους.

Ο Τάντιτς μείωσε με πέναλτι, ο Καχβετσί βρήκε δίχτυα λίγο αργότερα και το επιβλητικό 3-0 έγινε… μετέωρο 3-2, με αποτέλεσμα να μείνουν όλα ανοικτά για τη ρεβάνς της επόμενης Πέμπτης.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, πήρε κεφάλι και με ανάλογη απόδοση στη ρεβάνς έχει πολλές πιθανότητες να πάρει την πρόκριση στους «4»!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...