Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ολυμπιακός – Φενερμπαχτσέ 84-81: Πήρε το «θρίλερ» στην παράταση και θα παίξει με την Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ (video)

Ο Ολυμπιακός δεν διάλεξε αντίπαλο. Νίκησε την Φενερμπαχτσέ στην παράταση και θα παίξει με την Μπαρτσελόνα στα πλέι οφ της Euroleague.

Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός έπαιξε για την ιστορία του και για την νίκη κόντρα στην Φενέρμπαχτσε και κατάφερε να φτάσει σε ένα θετικό αποτέλεσμα, επικρατώντας στην παράταση (84-81) τερματίζοντας οριστικά στην 5η θέση της βαθμολογίας. Οι ερυθρόλευκοι τα έδωσαν όλα κόντρα στην αξιόμαχη τουρκική ομάδα και πλέον ετοιμάζονται για τις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα, στα play-offs της Εuroleague. Με την σειρά της, το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τερμάτισε στην 6η θέση και θα διασταυρωθεί με την Μονακό.

Για την ομάδα του Μπαρτζώκα, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Κάνααν ο οποίος πέτυχε 27 πόντους.

O Αμερικανός έσπρωξε τους Πειραιώτες προς την νίκη, δίνοντας τις λύσεις όσες φορές βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Για τους φιλοξενούμενους, ξεχώρισαν ο Χέις-Ντέιβις (21 πόντοι) αλλά και τον Σκοτ Γουίλμπεκιν (12 πόντους), οι οποίοι όμως δεν αρκούσαν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Το τρελό όνειρο του Ολυμπιακού για πρωτάθλημα στη Λεωφόρο και ευρωπαϊκό στην OPAP Arena και ο… εφιάλτης

Ο Ολυμπιακός έφτασε να διεκδικεί δύο τίτλους έχοντας την κατάσταση στα χέρια του, αν και το έργο του μόνο εύκολο δεν θα είναι. Το όνειρο του… νταμπλ και ο εφιάλτης.

Φόρτωση άρθρων...