Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός: «Γκάζια» Μεντιλίμπαρ και δυο αλλαγές ενόψει Παναθηναϊκού

Οσα είπε ο Βάσκος τεχνικός για τα κακώς κείμενα στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αθλητισμός

Μια βραδιά που όλοι θέλουν να ξεχάσουν. Ενα κακό ματς που οδήγησε σε μια βαριά ήττα. Ο Μεντιλίμπαρ δεν κρύφτηκε μετά το τέλος του αγώνα με τη Μακάμπι.

Ο Βάσκος είδε τον Ολυμπιακό να μην έχει καμία σχέση με αυτόν που θέλει να βλέπει. Γι’ αυτό ακριβώς φρόντισε να μιλήσει στους παίκτες του στη χθεσινή προπόνηση, θέτοντας τους πάντες προ των ευθυνών τους. Και ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ανεχτεί ξανά παρεκκλίσεις απ’ τους κανόνες του.

Τι ζήτησε ξανά ο Μεντιλίμπαρ; Αυτό που επαναλαμβάνει απ’ την πρώτη μέρα που είναι στον Ολυμπιακό. «Αν κάνουμε στους αγώνες αυτά που λέμε και κάνουμε στις προπονήσεις τότε όλα θα είναι καλύτερα. Με τη Μακάμπι, όμως, άλλα είδα. Αλλα κάνουμε στις προπονήσεις, άλλα βλέπω στους αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό αυτό και πραγματικά απορώ με το πώς παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν άμυνα αυτό που παίξαμε» ήταν τα λόγια του, ενώ έθεσε άπαντες προ των ευθυνών εν όψει των πλέι οφ που αρχίζουν με το μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Βάσκος προπονητής χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει τους τόνους στην ομιλία του ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να ανεχτεί παρόμοια αγωνιστική συμπεριφορά από κανέναν.

Είναι χαρακτηριστικό πως και στο ημίχρονο έκανε έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του για την εικόνα που είχαν ανασταλτικά, όχι μόνο στους αμυντικούς αλλά και στους Ποντένσε, Φορτούνη, Ελ Καμπί για το ότι δεν βοηθούσαν όσο έπρεπε.

Εν όψει Παναθηναϊκού, μάλιστα, ετοιμάζει δύο αλλαγές στο βασικό σχήμα. Ο Ρέτσος είναι τιμωρημένος και δεδομένα ένας εκ των ΒέζοΝτόηΑμπι ή Μπιανκόν (φαβορί) θα βρεθεί δίπλα απ’ τον Κάρμο, ενώ σοβαρές πιθανότητες έχει ο Μασούρας, αφήνοντας έναν εκ των Φορτούνη ή Ποντένσε στον πάγκο. Στη σημερινή προπόνηση ίσως ο Μεντιλίμπαρ δείξει τις προθέσεις του, αν και δεν το συνηθίζει έως τώρα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...